De Klussenier Martijn Barendse

De Klussenier Martijn Barendse
De Klussenier Martijn Barendse

Andriëtte Peereboom 9
4283 GP Giessen

Dien uw aanvraag in »

0183 85 00 20
06 5265 6692
m.barendse@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 50264761

  Ook nu sta ik voor u klaar. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Neem gerust contact met mij op.

Mijn werk

Even voorstellen

Ik ben Martijn Barendse, geboren en getogen in Dongen en woonachtig in Giessen. In mijn omgeving ben ik voor velen geen onbekende, omdat ik in een lokale bouwmarkt veel klanten heb geadviseerd. Mijn klantenkring zoek ik nu in de omgeving van Woudrichem en Gorinchem, maar ook in mijn oude woonplaats Dongen kom ik graag voor u terug.

Na de MAVO ben ik op jonge leeftijd bij een klein aannemersbedrijf begonnen. Daar heb ik alle mogelijke werkzaamheden uitgevoerd en in een aantal jaar heel veel geleerd. Dat was een prachtige mogelijkheid om in een korte tijd heel veel ervaring op te doen en daar heb ik nog steeds veel profijt van. Tegelijkertijd volgde ik destijds de MTS, richting timmeren. Ook heb ik nog enige tijd in een bouwmarkt gewerkt, waardoor ik veel vakkennis heb gekregen over alle materialen en heb geleerd hoe ik mensen het beste kan adviseren. Daarnaast heb ik als Klussenier ook een aantal vaktechnische trainingen gevolgd. Zo ben ik door VELUX gecertificeerd monteur en door ISOVER gecertificeerd Isolatie Specialist. Door een training bij Remeha kan ik u optimaal adviseren op het gebied van CV installatie, maar ik kan ook de leveringen en de professionele installatie verzorgen.

Toch blijft het daadwerkelijk timmeren, bouwen en een project van het begin tot het eind realiseren het mooiste wat er is. Mijn passie om voor u iets moois te maken, geeft mij telkens weer veel voldoening. Een nieuwe badkamer of keuken, een zolderverbouwing met een dakkapel, een nieuwe houten of betegelde vloer? Al uw wensen kan ik van het begin tot het eind realiseren.

Wilt u eens met mij bespreken wat ik voor u kan betekenen of wilt een een vrijblijvende offerte mail mij dan. Voor rechtstreeks contact kunt u mij het beste direct bellen.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Giessen voor:

  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
  • Door VELUX erkend Montagepartner. De expert voor plaatsing van uw dakramen en lichtkoepels.
  • Ik volgde de opleiding NEN1010 basis woningbouw om verder bekend te worden met de geldende normen voor het werken aan elektrische installaties in woningen.

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Zolder verbouwen
  • CV-ketel installeren
  • Dakkapel plaatsen
  • Dakraam plaatsen
 
Loading...